We zijn gesloten van woensdag 29 september tot en met donderdag 14 october

Aanbod

natuursteenraisa witte keuken | Natuursteen Raisa
IMG_5571

Natuursteen: grote en kleine projecten van composiet tot marmer

Bij Natuursteen Raisa komt u terecht in een ambachtelijk familiebedrijf dat zich focust op een persoonlijke aanpak.

Alle producten worden gemaakt in het eigen atelier en u kan ook rekenen op onze eigen plaatsingsdienst. U zal merken dat Natuursteen Raisa vooral bekend staat om zijn prachtige keukenwerkbladen, trappen, badkamers (bekleding), opritten en terrassen. U kan er terecht voor het kleinste stukje natuursteen.

U bent op zoek naar het perfecte werkblad of een unieke tegel voor uw nieuwbouwproject? Of misschien bent u van plan om uw badkamer, keuken, terras, … te laten renoveren? U kan voor alles omtrent natuursteenwerken bij ons terecht. Onze sterkte is echt maatwerk.

Welke natuurstenen bieden we aan? En hoe maak je een keuze?

Er is een heel uitgebreid aanbod aan composiet, marmer en graniet.

U kan hiervan uitgewerkte voorbeelden bekijken op de pagina realisaties. We bieden ook blauwe steen aan. Een soort natuursteen uitkiezen doe je natuurlijk niet zomaar. Daarom nodigen we u graag uit om binnen een kijkje te nemen in onze vestiging te Wilrijk (Antwerpen).

Onze adviseur (en de steenkapper zelf) geven u graag een duidelijke en professionele uitleg ter plaatse. We begeleiden u van de keuze tot de plaatsing en het aan te raden onderhoud van het eindresultaat. Heeft u een specifieke vraag of wens je graag een afspraak te maken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Een bezoek brengen kan uiteraard ook steeds zonder afspraak binnen de vermelde openingsuren.

natuursteenraisa winkel rotated | Natuursteen Raisa
natuursteenraisa kitchen | Natuursteen Raisa
Losange | Natuursteen Raisa

Onze
openingsuren